Het DigiVita Zomerkamp vindt plaats van maandag 18 tot en met vrijdag 22 juli bij VHTO op het Science Park in Amsterdam. Gedurende 4,5 dagen (en 1 nacht!) leer je samen met andere meisjes op heel veel leuke manieren zelf programmeren, animaties te maken en kan  je ‘spelen’ met robots en drones.

Je krijgt de kans om te zien en te ervaren welke rol ICT speelt op uiteenlopende gebieden. Zo volg je een spannend programma op het hoofdkantoor van Cisco. En natuurlijk is er in het programma ook tijd voor sport- en spelactiviteiten en midden in de nacht wordt er een bezoek gebracht aan het sterrenobservatorium van het Anton Pannekoek Instituut voor Sterrenkunde, want het is tenslotte vakantie! En natuurlijk kunnen ook de ouders langskomen tijdens de Pizza Party op dinsdag.

Er is een beperkt aantal plekken, dus meld je snel aan!

Alle informatie in het kort:

Wat: DigiVita Zomerkamp

Wanneer: Maandag 18 t/m vrijdag 22 juli 2016 (dagelijks van 09.00 – 16.00 uur, alleen donderdag 21 juli met overnachting en dinsdag tot 19.00 uur

Waar: VHTO op Science Park Amsterdam

Voor wie: Meisjes van 10 – 15 jaar

Deelname is gratis

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.